August 2017

Efter en noget langsom opstart i foråret bevæger ro-statistikken sig nu absolut med ”Pil Op”. 21.000 km er rundet.

Der har været mange gode ture – udover almindelig morgen- og aften-roning.

Tissø: Den 1.8. var 2 x 4-åres både på rundtur på Tissø. Ikke nogen lang tur, men altid dejligt at opleve nyt rofarvand.

Nattur: Den 11.8. var 8 personer på aftentur til Munkholmbroen – i rigtig dejligt rovejr. Og det forlyder, at det virkelig var MØRKT, da man returnerede til Holbæk!

Sønderborg: Den 8-10.8. var morgen-roerne på deres årlige udenbys langtur, som i år gik til Sønderborg Roklub. 12 roere og 3 supportere havde nogle hyggelige dage med gode roture – inkl. lidt vindmæssige udfordringer.

Kalundborg

Kalundborg: Den 19.8. var 6 personer på en dejlig tur på Kalundborg Fjord. Det blæste noget, men holdt tørvejr. En herlig oplevelse at være på havnerundfart, hvor vi bl.a. så det imponerende kabelskib, som af og til gæster Kalundborg.

Besøg EUC: Den 8.8. havde vi besøg af en klasse EUC-elever, som tilbragte et par timer i klubben. De blev vist rundt, hørte om vores klubliv, prøvede romaskinerne mv. Tak til Mikkel og Henrik P for at tage imod på en hverdag.

Indbrud igen-igen. For 3. gang på kort tid var der i starten af august indbrud i vores klubhus. Vindue i køkken – dør til bestyrelsesrum og dør til kælderrum har været brudt op. Tilsyneladende intet stjålet. Bestyrelsen arbejder med forskellige løsninger til tyverisikring – bl.a. lys med automatik.

Byggesag – bådeskur: Holbæk Kommunes jurist har nu udfærdiget en meget positiv ansøgning til Justitsministeriet, som skal tage stilling til vores byggesag – grundet de særlige klausuler for området ved Strandparken. Vi krydser fingre – men det kan tage tid at få svar.

Kanindåb og sommerfest: Lørdag den 26.8. var STORE FESTDAG i H.R. 12 medlemmer havde ”udstået prøvetiden på Isefjordens bølger” og blev døbt med maner på Søbadet Venedig – og sendt i vandet med sloganet ”en gang roer altid roer”. Tillykke til de nye ægte roere.

Dagen sluttede med en dejlig fest. Tak til alle der bakkede op – ikke mindst aftenens kokke Else-Tom-Annette-Peter, som leverede en super middag.

Se flere fotos på FB og hjemmeside. Og læs Helleflynderens indlæg om kanindåben.

DSC_0962

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommende arrangementer:

Coastal roning:

Også i september måned vil der være coastal roning – søndage kl. 9.00 – 11.00. Dog ikke søndag 17.9.

Nykøbing tur med overnatning:

Den 16/17.9. Se særskilt info-mail fra Bent.

Planlægnings- og madaften den 20.9.2017:

Denne aften skal vi have planlagt vinterens aktiviteter. Går du med ideer til et vinter-arrangement, så mød op – eller send ideen til et bestyrelsesmedlem. Aftenen starter med fællesspisning, som bestyrelsen står for. Nærmere info følger.

Daglig roning:

HUSK: Fra den 4.9. starter alm. aftenroning kl. 18.00. Bare mød op – brovagten sætter hold.

Fra den 1.10. er der ingen brovagter. Herefter er det ”aftale-roning” – benyt f.eks. Facebook, hvis du har lyst til en rotur.

Morgenroerne er som vanligt på vandet hverdage fra kl. 8.00 og lørdage fra kl. 7.30.

Hjemmeside: Læs eller genlæs Henrik Katkjærs mindeord om vores mangeårige medlem Karl Dirksen, som har været en stor profil ikke bare i Holbæk Roklub, men også indenfor rosporten på landsplan.

Er du interesseret i info fra Dansk Forening for Rosport – f.eks. vedr. langture, sikkerhed, regattaer m.v –  kan du tilmelde dig deres nyhedsbrev via www.roning.dk

Vel mødt til lands og til vands i Holbæk Roklub.

På bestyrelsens vegne

Rita Jensen