Roning

Daglig roning

Daglig roning finder sted i daglig rofarvand mellem solopgang og solnedgang plus en halv time i begge ender.

Daglig rofarvand er hele Holbæk Fjord, afgrænset af Kirsbærholmen (golfbanen) i syd og op til bådbroen ved Bognæs i nord.

Alle medlemmer der kan samle en besætning, hvor mindst en er styrmand, kan til en hver tid ro en tur i daglig rofarvand.

Alle mandage til torsdage i rosæsonen er der en brovagt i klubben kl 18.30 (kl 18.00 efter 1. september). Brovagtens opgave er at sætte ro hold efter de fremmødtes roeres ønsker.

Af og til opslås spontane ture på roklubbens Facebook side – tilslut dig denne gruppe for at følge med i opslag.

Du kan også ro morgenroning hver dag kl. 8 – om lørdagen kl. 7.30.

Roning i udvidet rofarvand

Udvidet rofarvand er roning uden for det daglige rofarvand, men kun op til Hønsehalsen Fyr i Vestre Rende og til trækfærgen i Østre rende. For at ro i udvidet rofarvand skal der være en styrmand med rettighed til dette, alle roerne skal have gennemført årlige svømmeprøver på 300 meter. Se andre betingelser i Roklubbens Love og regler.