Broopsætning og standerhejsning

Hvornår:
27. marts 2021 kl. 8:00 – 13:00
2021-03-27T08:00:00+01:00
2021-03-27T13:00:00+01:00

Vinteren går på hæld, det bliver lysere og snart går vi over til sommertid og dermed også rotid.

Det har været en lang og coronapræget vinter, med mange restriktioner. Men nu lysner det, der er lukket op for ”organiserede udendørsaktiviteter” for op til 25 personer, og herunder hører roning.

Det betyder at vi kan sætte broen op som vi plejer den sidste lørdag i marts. Vi har mulighed for at være op til 25 personer, men vi kan kun udføre udendørs opgaver. Selvfølgelig på den mest corona-sikker måde med håndsprit og afstand som det er bedst muligt.

Det er ikke planen at vi i denne sæson er delt i ”morgenroere” og ”aftenroere”, så broopsætningen er åben for alle medlemmer.

”Morgenroerne” har udført et kæmpe arbejde i denne vinter og klubhus og både har nok aldrig stået skarpere end det gør lige nu.

Derfor vil jeg opfordre ”aftenroerne” til at møde talstærkt op til broopsætningen. Det skal dog på ingen måde afholde ”morgenroerne” fra at deltage i opsætningen.

Da vi ikke kan være inde, betyder det blandt andet at morgenmad og frokost udgår og man kommer omklædt. Der vil være en form for forplejning i løbet af formiddagen.

Opsætningen er planlagt til lørdag d. 27. marts. Vi begynder kl. 8.00 og hvis det går planmæssigt, er vi færdige til middag.

Tilmelding efter først til mølle-princippet, og senest onsdag d. 24. marts på Materielforvalter@holbaek-roklub eller sms 40927686.

Da det kan være svært at holde afstand når vi sætter bro op, opfordres alle til at få lavet en corona-test inden broopsætningen, mange bliver allerede testet hver uge, og det er nemt og hurtigt, at blive testet.

Med broen vel oppe kan vi hejse standeren. Her gælder det generelle forsamlingspåbud på max. 5 personer, så standerhejsningen vil blive streamet. Uddeling af nåle m.m. venter vi med til vi kan mødes ”rigtigt”.

Standerhejsningen vil være kl. 13.00 og der vil blive fremsendt et link til streamingen, så alle kan følge med hjemmefra.