Standerhejsning

26. marts 2022 kl. 14:00
2022-03-26T14:00:00+01:00
2022-03-26T14:15:00+01:00

Vinteren går på hæld, det bliver lysere og snart går vi over til sommertid og dermed også rotid.

Corona-restriktioner er fortid, så vi kan sætte broen op som vi plejer den sidste lørdag i marts. Ingen begrænsninger i antal deltagere, alle kan være med.

”Morgenroerne” har endnu en gang udført et kæmpe arbejde i vinter og alle både er meldt klar til brug.

Derfor vil jeg opfordre ”aftenroerne” til at møde talstærkt op til broopsætningen. Det skal dog på ingen måde afholde ”morgenroerne” fra at deltage i opsætningen.

I forhold til tidligere er der dog én stor forskel – pontonen. Hvis alt går efter planen, ligger den nye ponton, til den tid, på sin plads ude i fjorden, så det er nemt at se hvad der skal ”sigtes” efter. Det betyder også at den gamle ponton og alle dunkene skal på omlastningen.

Selvom morgenroerne har været flittige i vinter, er der, ud over broen,  også en del andre opgaver der skal klares.

Klubben sørger for morgenmad og frokost til alle der deltager på arbejdsdagen. Der bliver også spisning om aftenen og det er gratis for dem der har deltaget i løbet af dagen. Ægtefæller børn m.m. kan også spise med, mod en mindre betaling.

Vi begynder med morgenmad kl. 8.00 og hvis det går planmæssigt, er vi færdige til middag.

Tilmelding senest onsdag d. 23. marts på Materielforvalter@holbaek-roklub.dk eller opslag i klubben.

Af hensyn til indkøb skal vi vide om du deltager ved morgenmad, frokost og aftensmad.

Med broen vel oppe kan vi hejse standeren.

Standerhejsningen vil være kl. 14.00 og i år uddeles der vin/årer og håndtryk til sidste sæsons flittigste roere.

Henrik Hansen

Materialforvalter