Februar 2018

Nyhedsbrev februar 2018

DCX_3746

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu er der under 50 dage til at broen sættes op, der er arbejdsdag, standeren hejses og vi dermed kan komme på vandet igen.
Hvis du ikke allerede har slået kryds i kalenderen d. 24-3, så gør det nu. Det plejer at være en mega hyggelig dag med god forplejning og hvor det gode sammenhold styrkes. Det er ok, hvis du ikke kan være der hele dagen, et par timer er bedre end ingenting.

Jeg kan allerede nu løfte sløret for at der igen i år bliver kilometerkonkurrence, det handler ikke kun om at ro flest kilometer, men sætte sig et mål og nå det – mere om det til standerhejsning.

 

DCX_3863

 

 

 

 

 

 

 

 

Billeder fra sidste års broopsætning og standerhejsning. Der blev uddelt årer og jubilæumsblomster. Herudover blev den nye coastal båd døbt Yvette, historien om denne kan læses på hjemmesiden fra november 2016 https://holbaek-roklub.dk/2016/11/
I og med at sæsonstart nærmer sig, er det en god ide at få afpudset formen hvis du ikke allerede er i gang. Benyt dig af tilbuddene om vinteraktiviteter, der er specielt god plads på gymnastikholdet, torsdag og rospinning tirsdag kl. 19, se mere undere aktiviteter på hjemmesiden for at blive opdateret.

 

Kommende aktiviteter:

Svømmeprøver: 3.3 og 17.3 Husk at du hvert år skal aflægge svømmeprøve hvis du vil ro uden for Holbæk fjord, fx til Orø, Munkholm eller endnu længere væk.

Valentins middag: d. 14.2, se tidligere infomail

Generalforsamling d. 21.2, indkaldelse er netop sendt ud.

Møde for brovagter: 7.3

Madaften og efterfølgende planlægningsaften: 14.3, dvs. planlægningsaftenen d. 28.2 er flyttet til d. 14.3

Broopsætning og standerhejsning: 24.3

På bestyrelsens vegne Anette